Proteus CMMS Sale

Blijf op de hoogte van uw onderhoud met Proteus CMMS

Werk Order Beheer

Automatisch werkorders genereren volgens een vooraf ingesteld onderhoudsschema en reageren op serviceaanvragen

Vermogensbeheer

Volg al uw activa, inclusief virtuele. Weet wanneer ze werden verkregen, hoe ze werden gebruikt en wat hun oorspronkelijke waarde was.

Preventief onderhoud

Gepland onderhoud zal de levensduur van de apparatuur verbeteren en dure niet-geplande onderhoudsactiviteiten voorkomen.

LET`S BUILD YOUR PROTEUS CMMS SOLUTION TOGETHER!

Neem een paar minuten de tijd en stuur ons uw vereisten en we komen terug met een oplossing.

Jouw workflow

Proteus CMMS-software biedt een eenvoudige en effectieve manier om de activiteiten te stroomlijnen, wat leidt tot beter beheer, minder uitvaltijd en aanzienlijke kostenbesparingen.

Actionable Metrics

Datatrends kunnen helpen bij het bepalen van onderhoudsschema's, operaties en efficiëntie. Na verloop van tijd kan het zelfs een bedrijf het volgende logische uitbreidingspunt laten zien om groei te accommoderen.

Jouw Team

Geautomatiseerde systemen voor onderhoudsmanagement maken gebruik van een uitgebreid scala aan technologie om problemen bij het personeel op te sporen en te communiceren.

Bedankt aan onze klanten voor hun steun

ONZE KLANTEN

Serving Facility Maintenance & Manufacturing Industries Sinds 1986. Ons klantenbestand bestaat uit Fortune 500-bedrijven en omvat tal van spraakmakende gebouwen en faciliteiten over de hele wereld.

INDUSTRIE PARTNERS

OBEN });